karijera

Razvoj zaposlenih

Razvoj zaposlenih se zasniva na Future Fit Potential modelu, koji je orijentisan na inkluzivni pristup koji integriše sve zaposlene. Osim na razvoj pojedinaca, veliki akcenat stavljamo i na razvoj timova i organizacije u celini, prvenstveno se vodeći snagama. Stvarajući sinergiju timova, kroz različite razvojne programe, metodologije, edukacije i druge razvojne aktivnosti, osiguravamo da svaki zaposleni bude fit, kako za tim, tako i za celu organizaciju.

karijera

VERUJ U SEBE!

12.315

sati obuke zaposlenih u 2021. godini

karijera

PODRŽI DRUGE!

80

održanih obuka u toku 2021. godine

Verujemo da se potencijali mogu razvijati, da nisu predodređeni i nepromenljivi, stoga promovišemo raznovrstan spektar različitih potencijala koje svako ponaosob poseduje i koje može dodatno unaprediti. Upravo zbog toga, naše razvojne aktivnosti insistiraju na davanju prilike različitim pojedincima, u cilju otključavanja i razvoja što većeg broja potencijala.

karijera

UŽIVAJ U TIMSKOM USPEHU!

Prilikom kreiranja razvojnih programa koristimo različite metodologije, kako bismo ostvarili primenu naučenog, uticali na rađanje novih inicijativa od strane naših zaposlenih i kontinuirano gradili kulturu učenja.

Neke od korišćenih metodologija su:

Job Shadowing

Trening i transfer znanja

Timski koučing

Mentorstvo

eLearning platforme