PLAZMA

Plazma već više od pet decenija čini značajni deo porodične i nacionalne tradicije upravo zahvaljujući beskompromisnom kvalitetu, vrhunskim sastojcima, jedinstvenom ukusu i mirisu i prepoznatljivom obliku koji je čine nezamenljivom.

instagram
Obicna-min

PLAZMA SLANA

Plazma Slana je novo Plazma iskustvo! Potpuno nova varijanta Plazme, koja pruža brojne mogućnosti za uživanje u omiljenom keksu na potpuno nove načine.

instagram
Slana-min

Plazma mlevena

Jedinstven i pun ukus Plazma Mlevene čini je nezamenljivim sastojkom ukusnih obroka i neodoljivih poslastica.

instagram
Mlevena-min

Plazma PLUS

Plazma Plus predstavlja kombinaciju prepoznatljivog I jedinstvenog ukusa Plazme koji je sada obogaćen čokoladom, lešnikom I kapućinom.

instagram
Plus-min

PLAZMA MINI MINI

Plazma Mini Mini – Ukusni mini mini Plazma zalogaji predstavljaju idealnu i hranljivu užinu tokom napornog dana u školi ili napolju!

instagram
Minimini-min

PLAZMIX

PlazMix predstavlja hranljivu kombinaciju najukusnijih komadića omiljenog keksa i kvalitetnih finih sastojaka. Jednostavan i lak za pripremu pruža neophodnu dozu energije i inspiracije na početku dugog dana, a dolazi u kombinacijama ukusa kao što su malina i crna čokolada, kao i lešnik i crna čokolada. Inovativno, moderno i atraktivno pakovanje idealno je za tašnu, ranac ili torbu, a fantastičan mix ukusa postaće vaša dnevna, slatka navika za brz i ukusan obrok. PlazMix je namenjen svim dinamičnim, modernim i praktičnim sladokuscima koji su stalno u pokretu, a ipak ne odustaju od ideje da za sebe ukradu trenutke neizmernog zadovoljstva, makar i na kratko.

instagram
Plazmix-min

PLAZMA KOCKA

Kada čuješ Plazma, pomisliš na omiljenu poslasticu iz detinjstva, ali sada, ona ima novi oblik i najkremastiji ukus. Plazma Kocka prelivena najfinijom čokoladom i posuta hrskavim komadićima Plazme savršen je izbor kada želiš sebe da nagradiš i ugodiš svojim čulima, jer najslađi zalogaj uvek ostaje za kraj.

Pored mlečne Plazma Kocke od 135g u ponudi je i veće, duplo pakovanje od 270g. I to nije sve: ako više voliš belu čokoladu, tu je Plazma Kocka sa belom čokoladom i kokosom, posuta hrskavim komadićima Plazme.

Kocka-min

PLAZMA STIKSI

Kad pomisliš da ne postoji savršeniji ukus od Plazme, seti se ove slatke informacije: Plazma Stiksi su tvoj novi, omiljeni Plazma ukus sa najviše čokolade ikad, sa čak 65% mlečne čokolade! Znamo da je i tebi u detinjstvu jedna od omiljenih kombinacija poslastica bila Plazma i čokolada, pa smo odlučili da ti ispunimo slatku želju.

Pored “standardnih” Plazma Stiksa sa Plazma posipom, u ponudi su i dva dodatna ukusa: Plazma Stiksi lešnik, sa posipom od seckanog lešnika i Plazma Stiksi slani kikiriki i karamela, sa posipom od slanog kikirikija.

Stiksi-min
Obicna Slana Mlevena Plus MiniMini Plazmix Kocka plazma-stiksi