o-nama

O KOMPANIJI

Bambi je vodeća konditorska kompanija u regionu Zapadnog Balkana sa istorijom dugom 55 godina. Od juna 2019. godine kompanija Bambi posluje u okviru Coca-Cola HBC grupe. Predstavljamo lidera na konditorskom tržištu regiona, a cilj nam je dodatno širenje brendova kompanije Bambi na tržišta na kojima posluje CCHBC i da kroz sinergiju dodatno ojačamo naše brendove. Ulaskom u Coca-Cola HBC porodicu dobili smo priliku da se, oslanjajući se na njihovo ogromno iskustvo i dobru praksu, još snažnije predstavimo ne samo regionu već i šire.

Naš posao je da razumemo i pratimo potrebe naših potrošača, i da uvek zadovoljimo njihova očekivanja kroz raznovrsnu i inovativnu ponudu kvalitetnih i ukusnih konditorskih proizvoda koji će učiniti da njihov svaki dan bude ukusan.

bambi-proizvodi

Svakoga dana u našoj fabrici u Požarevcu proizvedemo između 110 i 120 tona keksa. Od 2022. ta brojka je sve veća jer je sa radom počela i nova proizvodna linija Plazme duga 310 metara u koju je investirano 12 miliona evra. Novi proizvodni pogon je najveće pojedinačno ulaganje u istoriji postojanja naše kompanije, kojim smo gotovo udvostručili proizvodnju omiljenog biskvita. 2021. godina je bila rekordna za nas, pa je u Srbiju i svet Bambi otišlo neverovatnih 31,5 miliona kilograma naših proizvoda.

Kompanija Bambi je u poslednjih nekoliko godina dobila značajna priznanja za društvenu odgovornost; Član smo Foruma za odgovorno poslovanje – prve asocijacije društveno odgovornih kompanija u zemlji. Bambi je više puta priznat i kao omiljeni korporativni brend u zemlji, kao i već 12 godinu zaredom najomiljeniji brend u kategoriji slatkiša. Nosioci smo i prava na korišćenje žiga „Čuvarkuća“ za Plazmu i Zlatni Pek, što svedoči našoj posvećenosti razvoju domaće privrede.

Znanje i tehnologija, inovacije, posvećenost kupcima i potrošačima, i kontinuirano ulaganje u građenje snažnih prepoznatljivih brendova su osnove na kojima gradimo poverenje i jačamo našu poziciju.

Pored toga, za sve uspehe kompanije Bambi zaslužni su njeni zaposleni. Kao kompanija koja je usmerena na najviši nivo kvaliteta proizvoda, punu pažnju posvećujemo dobrobiti naših zaposlenih, njihovom ličnom i profesionalnom razvoju, sa željom da obezbedimo da kompanija Bambi bude omiljeno mesto za rad kako sadašnjim zaposlenim, tako i budućim.