o-nama

Kvalitet i bezbednost naših proizvoda

Politika kvaliteta

pdf-download

Upravljanje kvalitetom

Svakodnevno se brinemo da kvalitet naših proizvoda bude na najvišem nivou jer je ključan za održavanje odnosa poverenja sa kupcima i potrošačima i uspeh našeg poslovanja u celini.

Jasmina Pešović,

Menadžer kontrole kvaliteta u kompaniji Bambi, piše za vas

triangle jelena-pesovic

U borbi protiv prehrambene prevare

Da li ste znali da jedan od najranijih zapisa o prehrambenoj prevari (ang. Food fraud) datira iz srednjeg veka? Pre uspostavljanja evropskih imperija širom sveta, začini su putovali na velike udaljenosti, često preko kopna, do evropskih tržišta. Stoga su ovi začini bili veoma traženi, skupi i nepoznati mnogim nepcima. Falsifikatori su u to vreme mešanjem velike količine sušenog lokalnog bilja ili potpuno lažnim predstavljanjem jeftinijih lokalnih aroma kao začine iz izvoza, falsifikovane proizvode nudili po nižim cenama...(više)


awards-icon

Dosledna primena zakonskih propisa i stalno praćenje ključnih tačaka nabavke sirovina, proizvodnje i distribucije proizvoda do krajnjeg potrošača su naš prioritet.

Pored poštovanja važeće zakonske regulative Srbije pridržavamo se i brojnih globalnih standarda kvaliteta. Ponosni smo na sertifikate koji dodatno ukazuju na kvalitet naših proizvoda: QMS sertifikat za Sistem upravljanja kvalitetom ISO9001, FSMS sertifikate za Sistem upravljanja bezbednošću hranom HACCP i FSSC 22000, EMS sertifikat za Sistem upravljanja zaštitom životne sredine ISO 14001, OH&S sertifikat za Sistem upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu ISO 45001 i EnMS sertifikat za Sistem upravljanja energijom ISO 50001. Pored toga neki od naših proizvoda ispunjavaju zahteve HALAL i Vegan sertifikata.

QMS sertifikat za Sistem upravljanja kvalitetom ISO9001

triangle pdf-download

FSMS sertifikate za Sistem upravljanja bezbednošću hranom HACCP i FSSC 22000

triangle pdf-download

EMS sertifikat za Sistem upravljanja zaštitom životne sredine ISO 14001

triangle pdf-download

OH&S sertifikat za Sistem upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu ISO 45001

triangle pdf-download

EnMS sertifikat za Sistem upravljanja energijom ISO 50001

triangle pdf-download

Kata Mojović,

Menadžer razvoja proizvoda, vas upoznaje sa “Vegan” oznakom i šta ona zapravo predstavlja

triangle kata-mojovic

Kompanija Bambi, kao lider u industriji konditoskih proizvoda, 2020. godine je stekla pravo na korišćenje “Vegan” oznake - međunarodno priznati i registrovani simbol za označavanje veganskih proizvoda. Do sada smo sertifikovali čak 15 SKU-eva brenda Wellness i Plazma, a u skladu sa povećanjem potražnje proširujemo i naš vegan asortiman i samo u 2021. godini obogatili smo ga za još 5 SKU-eva.
“Vegan” sertifikacija utiče na održivost i tržišnost prehrambenih proizvoda, čineći je razlogom za prednost na tržištu uz poverenje koje daje potrošaču...(više)

Bezbednost i zdravlje na radu

bezbednost

Zajedno kreiramo bezbedno radno okruženje

Sva zakonska regulativa u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu se u našem poslovanju primenjuje u punom obimu.Cilj nam je da osiguramo i održimo zdravo i bezbedno radno okruženje, uklanjanjem opasnosti, redukovanjem rizika po bezbednost i zdravlje na radu, podizanjem svesti među zaposlenima, izvođačima radova, posetiocima i drugima koji mogu biti pod uticajem naših poslovnih aktivnosti.

bezbednost

Edukacija i podizanje svesti

Nastojimo da stalnom komunikacijom sa zaposlenima i sprovođenjem zanimljivih i praktičnih edukativnih aktivnosti, jačamo svest o važnosti bezbednog ponašanja i motivišemo zaposlene da u još većoj meri brinu o sebi, ali i o drugima.

Maksimalni broj dana bez povrede na radu:

triangle

272 dana

Zdravlje i dobra kondicija

Sa ciljem prevencije i očuvanja dobrog zdravlja, svojim zaposlenima obezbeđujemo godišnji sistematski pregled. Pored toga, podstičemo ih da učestvuju u organizovanim sportskim aktivnostima, a na raspolaganju su im i besplatni termini za kolektivne sportove.

quality