12 mar

Novo iz Bambija: Wellness granola u čak 3 različita ukusa

Wellness je brend koji godinama teži da svima donese dobar osećaj kroz različite ukuse keksa obogaćene vitaminima i mineralima, na bazi 100% integralnih žitarica i kvalitetnih sastojaka. Kao brza i ukusna užina, ili zdravija grickalica uvek je tu da na najbolji način brzo utoli glad i zasiti.

Kako bi pomogao da dobar osećaj bude uz tebe od samog jutra, Wellness je svoj izbalansirani 100% integralni keks pomešao sa pažljivo odabranim kvalitetnim žitaricama u formi granole, komadićima voća, orašastih plodova i čokolade i pripremio nekoliko različitih kombinacija doručka.

Od sada, svaki tvoj dan može početi nutritivnim obrokom za čiju pripremu nećeš morati da odvajaš vreme, već će se lako uklopiti kao sastavni deo tvoje već ustaljene rutine, a istovremeno će ti pružiti ukusan i nutritivno bogat doručak!

Ukusan je jer dolazi u čak 3 različita ukusa brusnica, lešnik i čokolada i narandža i čokolada.

Nutritivno je bogat jer je 100% integralan, bogat vlaknima i NE sadrži glukozno-fruktuzni sirup.

Uz to je posan i pogodan za vegane i dolazi u velikom pakovanju (pogodan za doručak kod kuće) i manjem pakovanju (porcija idealna za doručak van kuće).

Na tebi je samo da odabereš da li ćeš Wellness Granolu kombinovati sa jogurtom, mlekom, sokom ili grickati bez dodatnih sastojaka, a Wellness će tvom telu i umu dati sve što mu je potrebno da dan započne uz 100% dobar osećaj!

Mediji