Bambi donacija za korisnike Gerontološkog centra Beograd

Beograd, 07. oktobar 2020. – Generalni direktor kompanije Bambi Dragan Stajković i Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević potpisali su Ugovor o donaciji, kojim će kompanija Bambi donirati medicinsku opremu čiji će krajnji korisnik biti Dom Bežanijska Kosa, a u cilju poboljšanja uslova života korisnika i njihove medicinske nege. Donacijom su obezbeđena 4 aparata za iskašljavanje, kao i osam aparata za terapiju kiseonikom.

Generalni direktor kompanija Bambi Dragan Stajković istakao je da je Bambi je podržao preko 30 zdravstvenih ustanova, organizacija i gradova od kako je krenula Covid kriza.

„Naš cilj je da budemo podrška sve vreme krize i da našu pomoć pružimo najugroženijima kada je to najpotrebnije. Ponosni smo što danas sa Ministarstvom rada zaključujemo Ugovor o donaciji medicinske opreme za korisnike Gerontološkog centra Beograd na Bežanijskoj kosi. Kao što smo to radili i pre izbijanja epidemije, kompanija Bambi će i u narednom periodu nastaviti sa akcijama koje za cilj imaju podršku zajednici u kojoj poslujemo,“ istakao je Dragan Stajković.

Ministar Đorđević je zahvalio kompaniji Bambi na donaciji, istakavši da mu je izuzetno drago što u Srbiji postoji veliki broj društveno odgovornih kompanija, koje svojim donacijama, u mnogim segmentima, građanima Srbije olakšavaju život i čine ga kvalitetnijim.

Da podsetimo, kompanija Bambi je od početka pandemije pomogla više od 30 ustanova, organizacija i lokalnih samouprava, a ukupna vrednost donacija je preko 30 miliona dinara.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *