OSTANIMO ODGOVORNI!

I pre početka proglašenja pandemije koronavirusa, kompanija Bambi je preduzela mere kako bi zaštitila zdravlje i bezbednost svojih zaposlenih. Mere koje je Bambi preduzeo su i dalje na snazi, a generalni direktor kompanije Dragan Stajković kaže da je ponosan na sve zaposlene u Bambiju za ponašanje koje su pokazali u prethodnom periodu:

„Ponosan sam na sve zaposlene u kompaniji Bambi, jer su u prethodna dva meseca pokazali odgovornost, zrelost, brigu jednih o drugima i timski rad na najvišem nivou. Posebno sam zahvalan na tome što su svoje zdravlje, zdravlje svojih kolega i svojih porodica stavili na prvo mesto,“ ističe Dragan Stajković i poručuje da i pored toga što se najavljuje ublažavanje mera u narednom periodu, zaposleni kompanije Bambi će nastaviti da i dalje budu odgovorni i da se ponašaju u skladu sa dosadašnjim merama i preporukama koje je Bambi sproveo.

Te mere, između ostalog podrazumevaju sledeće:

  • Ukoliko radite na svojim radnim mestima, nastavite sa primenom svih mera zaštite kao i do sada.
  • Ako vaša priroda posla podrazumeva da možete raditi od kuće, nastavite sa radom od kuće do daljeg i primenjujte najviše mere higijene i dezinfekcije.
  • Izbegavajte izlaske u grupama, a ako morate da izađete držite fizičku distancu od 2 metra, koristite maske, zaštitne rukavice i dezinfekciona sredstva.
  • Nastavite još neko vreme sa druženjem putem različitih aplikacija (Viber, WhatsApp, Facebook Messenger, itd).
  • Brinite o svom zdravlju i zdravlju svojih najmilijih!

„U trenutku kada se mere ublažavaju, pozivam vas sve da ostanemo fokusirani i odgovorni prema svom zdravlju, jer na taj način ne pomažemo samo sebi, već i našim kolegama, našim porodicama, našoj zajednici,“ ističe Dragan Stajković, generalni direktor kompanije Bambi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *