VELIKA DELA NASTAJU KOD KUĆE

U ponedeljak, 20. aprila startovala je nova Plazma kampanja VELIKA DELA NASTAJU OD KUĆE, dok smo u nedelju, 19.04. tačno u 19h imali prvi live na našem Instagram nalogu Plazma Zvanična!

Plazma vas poziva da svake nedelje u 19h zajedno sa svojom porodicom posetite Plazma Zvanična Instagram nalog i uživate u mnogo zanimljivog i šaljivog sadržaja uz poznate TV ličnosti Mariju Veljković i Kristinu Radenković dok grickate Plazmu.

Marija i Kristina nedeljom u 19h preuzimaju Plazma Instagram i uživo sa vama dele svoje trenutke u izolaciji, uspomene iz detinjstva, ali i predlažu veoma zanimljive stvari koje možete da radite zajedno sa svojom decom, voljenima. Koje sve filmove i serije možete da pogledate, ali i dobre knjige pročitate. Ono što je najvažnije jeste da će pričati o tome kako VELIKA DELA MOGU DA NASTANU KOD KUĆE.

Svake nedelje imaćemo i specijalne goste Plazma live-a, koji će sa svim posetiocima pričati kako oni provode vreme kod kuće, šta rade, i da li pomažu svojim komšijama i starijim sugrađanima.

Pridružite se i vi pokretu #VelikaDelaNastajuKodKuce, podelite fotografiju ili snimak svog dobrog dela u komentarima na Plazma Facebook stranici ili na svom Instagram profilu uz #VelikaDelaNastajuKodKuce i postanite deo slagalice velikih dela.

Takođe, ako su vaši klinci napravili neku zanimljivu poslasticu – podelite i taj video sa nama koristeći #PlazmaKuhinjica i #VelikaDelaNastajuKodKuce ili u komentarima ispod videa na Plazma FB stranici.

Za kraj, ne zaboravite – budite sa nama i svake nedelje u 19h na Plazma Instagram Stranici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *