Bambi pokloni za heroje u radnjama

Na samom početku vanrednog stanja zbog globalne pandemije COVID-19 dosta toga je bilo neizvesno. Na koji način će se nastaviti sa normalnim aktivnostima, koliko će dugo da traje čitava situacija, imajući u vidu koliko je stanje ozbiljno.

Predstavnici Direkcije za prodaju kompanije Bambi su baš u tim prvim nedeljama došli na ideju da se zahvale onima koji pomažu svim građanima da život ide koliko-toliko normalno. Da, naša zahvalnost je prema svim prodavačicama i prodavcima u trgovinskim objektima sa kojima sarađujemo.

Bambi je ljudima u trgovinskim radnjama sa kojima sarađujemo obezbedio poklone sa Bambi proizvodima i pismom zahvalnosti za sve što rade u ovom trenutku.

Naša akcija je naišla na veliki odjek kod naših kolega u radnjama, i zahvaljujemo im se još jednom na požrtvovanosti i trudu koji su pokazali u prethodnom periodu.

Bambi Prodajna sila je do sada podelila preko 7000 poklona u skoro 3000 objekata širom Srbije. Plan je da do kraja akcije posetimo skoro 5000 objekata i podelimo oko 12000 poklona za sve naše heroje u trgovinskim radnjama.

Nastavljamo solidarno i složno, jer #VelikaDelaNastajuKodKuce!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *