Podrška koju jedni drugima pružamo

Prvi Uskrs ove godine koji obeležava u Beogradu, daleko od porodice u Kruševcu, naša koleginica Violeta Nedeljković će pamtiti po najdužoj zabrani kretanja za građane koja je trajala preko 80 sati, ili skoro 4 dana.

No, bez obzira na to, Violeta je jedva čekala utorak, prvi radni dan posle praznika, da izađe na teren zajedno sa svojim kolegama iz Prodaje. Da izađu na teren i posete objekte koje redovno obilaze već više od mesec dana koliko traje vanredna situacija u našoj zemlji.

Naš Bambi Heroj radi u Bambiju od 2015. godine na poziciji KA Merchandizer-a. Kaže nam da je sada situacija mnogo lakša nego što je bilo u početku:

„Sećam se vrlo dobro polovine marta, i kada je sve ovo krenulo. Nismo znali šta da očekujemo, nije nam bilo svejedno, nismo znali kako će naši kupci da se ophode prema nama, ali se ceo tim Prodaje nakon kratkog vremena uhodao, tako da smo brzo nastavili sa našim aktivnostima uobičajeno, čak i u ovakvoj situaciji, gde smo imali povećan obim posla i gde su radnje bukvalno bile okupirane od strane potrošača“ kaže Bambi Heroj Violeta Nedeljković i dodaje da joj mnogo znači što ima ličnu zaštitnu opremu:

„Mislim da govorim u ime svih mojih kolega iz Prodaje da nam mnogo znači to što imamo i maske i rukavice. Na nedeljnom nivou smo obezbeđeni svom opremom, i tako iz nedelje u nedelju. Ponosna sam kada kažem da nam je Bambi obezbedio svu opremu.“

Violeta se osvrnula i na akciju u kojoj su ljudi iz Bambi Prodaje delili poklone za prodavačice u prodajnim objektima sa kojima naša kompanije sarađuje:

„Reakcije su stvarno odlične. Akcija je pun pogodak. Mislim da im je svima mnogo značilo, a sve žene su bile oduševljene i pismom. Uglavnom su mi govorile da za njih ta vrsta pažnje mnogo znači, a da je Bambi jedini koji se u ovom trenutku njih setio“, kaže Bambi Heroj Violeta Nedeljković i dodaje da je za nju Bambi upravo to – podrška koju jedni drugima pružamo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *