Naše zdravlje je na 1. mestu

Bezbednost naših zaposlenih u ovim trenucima je prioritet br. 1 kompanije Bambi. Od trenutka proglašenja globalne pandemije virusa COVID-19, kompanija Bambi je krenula sa preduzimanjem mera i protokola, kako bi se svi zaposleni pridržavali neophodnih zaštitnih mera a proizvodni proces neometano odvijao. Sve mere koje sprovodimo su u skladu sa uredbama i preporukama koje je propisala Vlada Republike Srbije.

Trenutno, određeni broj zaposlenih radi iz svojih domova, dok se zaposlenima koji su i dalje na terenu ili u proizvodnim pogonima obezbeđuju sva neophodna lična zaštitna sredstva, a proces rada u kompaniji Bambi se sprovodi po protokolima koji su u skladu sa svim preporukama od strane nadležnih organa i Svetske zdravstvene organizacija.

Kompanija Bambi će takođe podržati sve one kojima je pomoć potrebna, tako da ćemo u narednom periodu našim proizvodima podržati i one kategorije stanovništva koje su sada najugroženije – naše najstarije sugrađane i medicinske radnike, koji su prvi na liniji fronta u borbi protiv nevidljivog neprijatelja.

Sa tradicijom dugom preko pola veka, kompanija Bambi i u ovoj situaciji nastavlja da posluje, sa još jačim fokusom na bezbednost naših zaposlenih, njihovih porodica, svih potrošača i naših proizvoda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *