Novo igralište za vrtić Bubamara

Kompanija Bambi donirala igralište vrtiću u Požarevcu

Požarevac, 05. mart 2019. godine – Kompanija Bambi donirala je kompletno igralište vrtiću Bubamara u Požarevcu. Ova donacija predstavlja nastavak uspešnog preuređenja dvorišta ovog vrtića, koje je organizovano krajem prošle godine, a u kojem su učestvovali Bambi volonteri.

„Prilikom te akcije, uočen je neiskorišćen prostor koji je mogao biti oplemenjen dodatnim sadržajem poput ljuljaški, penjalica i drugih sprava u kojima će mališani razvijati finu motoriku, te je kompanija Bambi donela odluku da kompletan mobilijar savremenog igrališta pokloni vrtiću Bubamara,“  istaknuto je iz kompanije Bambi.

 Marija Bajić, vršilac dužnosti direktora Predškolske ustanove „Ljubica Vrebalov“ u Požarevcu istakla je da je ponosna na ostvarenu saradnju i podršku kompanije Bambi i svih zaposlenih.

U Kompaniji Bambi verujemo da se uspeh ne meri samo dobrim poslovnim rezultatima, već i odgovornošću prema ljudima i zajednici u kojoj poslujemo. Ova donacija je samo jedan od projekata koji to pokazuju. Izuzetno smo ponosni na našu solidarnost i volju da pomognemo svima onima kojima je to najpotrebnije. Posebno najmlađima, kojima smo ovog puta želeli da stvorimo mogućnost za srećnu i bezbrižnu igru zahvaljujući kojoj otkrivaju svet oko sebe i odrastaju na najlepši mogući način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *