SVETOSAVSKA NAGRADA ZA BAMBI

Beograd, 29. januar 2018. – Kompanija Bambi je jedna od ovogodišnjih dobitnika Svetosavske nagrade za doprinos razvoju obrazovanja u Srbiji. Predstavnicima kompanije nagrade su uručene na svečanosti, koje je Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja organizovalo povodom proslave školske slave Sv. Save.

Kompaniji Bambi nagrada je uručena za ulaganje u sistem obrazovanja i vaspitanja i podršku razvoja informacionih tehnologija u školama u Republici Srbiji.

Ponosni smo na projekte koje je kompanija Bambi realizovala tokom prošle godine, a čiji je cilj dalje unapređenje uslova obrazovanja za decu Srbije. Povodom 50 godina brenda Plazma kompanija Bambi je prošle godine donirala 50 interaktivnih tabli za 50 osnovnih škola širom Srbije. Nastavićemo da podržavamo naše najmlađe generacije, jer je ulaganje u njih ulaganje u budućnost naše zemlje,“ istakla je Svetlana Glumac, direktorka korporativnih i regulatornih poslova kompanije Moji brendovi, u okviru koje posluju kompanije Bambi, Knjaz Miloš i Imlek.

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja svake godine dodeljuje Svetosavske nagrade pojedinicima, institucijama i kompanijama za izuzetne uspehe u obrazovanju, u znak sećanja na prvog srpskog prosvetitelja.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *