KOMPANIJA BAMBI DOBITNIK JUBILARNE NAGRADE PRIVREDNE KOMORE SRBIJE

Beograd, 18. decembar 2017. – Privredna komora Srbije je na svečanoj sednici Skupštine Privredne komore dodelila Jubilarnu nagradu kompaniji „Bambi“ za 50 godina uspešnog poslovanja.

Nagradu u vidu plakete sa poveljom u ime kompanije „Bambi“ primila je Milica Šetka, direktorka marketinga, a prestižno priznanje joj je uručio gospodin Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije.

U obrazloženju stručnog žirija izmeđuostalog stoji: „Koncern Bambi Požarevac je moderna konditorska kompanija uz koju već 50 godina odrastaju čitave generacije. Bambi je od samog početka proizvodnje posebnu pažnju poklanjao vrhunskom kvalitetu širokog asortimana konditorskih proizvoda, zahvaljujući čemu je postao lider na domaćem konditorskom tržištu, sa značajnim regionalnim tržišnim učešćem.  Jedna je od 30 najuspešnijih kompanija u Srbiji, i prema ocenama potrošača Bambi proizvodi su ocenjeni kao proizvodi najboljeg kvaliteta“.

Jubilarna nagrada Privredne komore Srbije se tradicionalno dodeljuje na kraju svake godine kompanijama za postignute rezultate u privređivanju, inovativnosti, unapređenju menadžmenta i informisanju javnosti o radu PKS i privrednim kretanjima.

Ovo je samo jedno u nizu priznanja za uspešno poslovanje kompanije Bambi, a posebno je važno jer dolazi u godini jubileja, koju je kompanija Bambi obeležila i nizom društveno odgovornih aktivnosti, za šta je nedavno dobila još jedno priznanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *