Plazma najomiljenija kod potrošača

U okviru tradicionalne akcije ,,Moj izbor’’ Plazma je, od strane potrošača Srbije, dobila Zlatnu medalju za najomiljeniji domaći proizvod
Plazma ove godine slavi svoj 50. rođendan

Beograd, 11. april 2017. godine – Plazma je još jednom pokazala da je brend kome Srbija najviše veruje. U okviru tradicionalne akcije ,,Moj izbor’’ koju organizuju Udruženje potrošača „Moja Srbija“ i Privredna komora Beograda, Plazmi je dodeljena zlatna medalja ,,Moj izbor’’ za 2017. godinu za Najomiljeniji domaći proizvod, kao i Zlatna medalja u kategoriji „Slatkiši“.

“U godini kada Plazma slavi svoj 50 rođendan, nagrada koja stiže od strane potrošača Srbije predstavlja veliki podstrek za sve nas u kompaniji Bambi. Ovo je sedma godina zaredom da Plazma osvaja ovu prestižnu nagradu, čime je još jednom potvrdila da je odlikuje nezamenljivi kvalitet kome se veruje već 50 godina. U narednom periodu, Plazma će nesumnjivo nastaviti da obogaćuje svoju ponudu i da neguje tradiciju omiljenog domaćeg brenda,” istakla je Aleksandra Savić, Senior brand menadžerka u kompaniji Bambi.

Nagrade su u ime kompanije Bambi preuzeli Nemanja Brković, Menadžer za odnose sa javnošću i Aleksandra Savić, Senior brend menadžerka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *