Plazma Plazmastičarnica

Plazma brend priredio je još jedno iznenađenje za svoje obožavaoce. Ovog puta radi se o prvoj i jedinstvenoj Plazma Plazmastičarnica knjizi recepata pripremljenoj u saradnji sa izdavačkom kućom Laguna i više nego maštovitim blogerkama – Ana Verebi Đurđević, Marija Sponza, Milica Šumaković, Milkica Crevar Sakač, Nevena Zelunka Cvijetić, Olivera Senić i Zorica Lakonić.

„Ukus Plazma keksa daje neponovljivu i jedinstvenu notu vašim omiljenim slatkim jelima, pa čak i onim slanim, ukoliko volite nešto neočekivano. Nadamo se da ćete se koristeći ovu knjigu pre svega zabaviti, a potom i naučiti nešto novo. Ne zaboravite da je vaša Plazmastičarnica tu kao smernica i da je svaki recept samo početak uživanja u neponovljivom Plazma iskustvu. Naša želja je da vas inspirišemo, podstaknemo vašu kreativnost, a da vam pri tome ostavimo dovoljno prostora da se igrate i eksperimentišete, jer sa Plazmom nikada nećete pogrešiti,“ izjavila je Tanja Knežević, brend menadžerka u kompaniji Bambi.

Plazma Plazmastičarnica je tu da Vam otkrije nove i uzbudljive načine uživanja u neponovljivom i jedinstvenom ukusu vašeg omiljenog keksa. Zato budite kreativni, svakom jelu dodajte nešto svoje i slobodno eksperimentišite.