Plazma dobitnik priznanja „Najbolje iz Srbije“

Plazma je dobitnik nagrade za najbolji robni brend

Beograd, 03. februar 2017. – Plazma, najpoznatiji brend kompanije Bambi, proglašen je za najbolji robni brend u svojoj kategoriji, na ovogodišnjoj dodeli priznanja „Najbolje iz Srbije“, koju organizuju Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma telekomunikacija.
„U godini kada Plazma slavi jubilarni 50. rodjendan, ponosni smo što smo i dalje omiljeni član svake porodice. Plazma vlada našim srcima i upravo je ona sve što nam treba već pet decenija. Na Plazmi su odrastale i odrastaju brojne generacije, jer je ona uvek sa nama kada zatreba i nikada ne zaboravlja naše dragocene trenutke,“ istakla je Aleksandra Savić, Senior brand menadžerka u kompaniji Bambi i dodala:
„Posebno smo ponosni što je Plazma ponovo proglašena za najbolji robni brend. I dalje ćemo nastojati da opravdamo poverenje koje nam je ukazano negujući tradiciju omiljenog domaćeg brenda.“
Brend Plazma, važan nosilac imidža kompanije Bambi i jedan od omiljenih regionalnih brendova, ovom nagradom je još jednom potvrdila svoj neprikosnoveni kvalitet i lidersku poziciju.