Plazma

Daleke 1967. godine, kada je fabrika Bambi počela sa radom, nekoliko domaćih stručnjaka, tehnologa zaposlenih u Bambiju, počelo je sa radom na biskvitu koji neće biti samo poslastica, već i hrana. Danas je Plazma deo porodične, ali i nacionalne tradicije. Predstavlja kvalitet povezan sa brend imenom, poverenjem i trajanjem i budi najčistije i najiskrenije emocije.
Osluškujući potrebe i želje potrošača, Plazma je danas prerasla u čitavu porodicu proizvoda namenjenu za mnogobrojne načine njene upotrebe. Pored Plazme original, u Plazma porodici se nalaze Plazma Mlevena i kao sastojak nezamenljivih poslastica, a i kao zamena za obrok u kombinaciji s mlekom. Za konzumiranje u pokretu tu je Mini Plazma, a za dodatno uživanje i sladokusce tu je Čoko Plazma dodirnuta nežnom Bambi mlečnom čokoladom i u potunom čokoladnom zagrljaju, kao i Čoko Plazma orange koja u kombinaciju nezamenljive Plazme i čokolade unosi svežinu pomorandže.
Za okrepljujući početak dana tu je Plazma Dobar start koja donosi kombinaciju Plazme i sušenog voća i komadića nežne Bambi mlečne čokolade. Ljubiteljima prepoznatljivog ukusa tradicionalne i domaće Plazma torte Plazma Reci torta donosi dve varijante – sa Bambi crnom čokoladom, lešnikom, suvim grožđem i ananasom, kao i sa Bambi belom čokoladom i osvežavajućom kombinacijom brusnice, višnje i maline.
Od nedavno, Plazma postoji i u posnoj varijanti, i tu je tokom cele godine da podržava sve naše izbore, važne odluke i trenutke, pružajući podršku i uživanje u omiljenom i prepoznatljivom ukusu, uz svaki vaš korak!
Sada u omiljenom Plazma ukusu možete da uživate i u periodu kada postite. Posna Plazma napravljena je na bazi pirinčanog i sojinog mleka, a osnovni zahtev prilikom razvoja ovog proizvoda bio je da vam pružimo potpuno isti ukus i miris kao i Vaša omiljena Plazma! Dodatno je obogaćena gvožđem, cinkom i kalcijumom, kao elementima koji su posebno neophodni našem organizmu u periodima kada postimo.

Pokaži više
Greška: E-mail adresa već postoji u bazi.