VESTI

1.4.2015
Bambi dobitnik nacionalne nagrade za društveno odgovorno poslovanje u 2014. Godini

Kompanija Bambi dobitnik je ovogodišnje "Nacionalne nagrade za društveno odgovorno poslovanje u 2014. godini" koju dodeljuje Privredna komora Srbije (PKS). Ovim prestižnim priznanje kompanija Bambi je još jednom potvrdila da je jedna od kompanija koje su na najbolji način integrisale društveno odgovorno poslovanje u svoje primarne delatnosti.

Nemanja Brković, menadžer za odnose sa javnošću kompanije Bambi je tom prilikom istakao da ova prestižna nagrada predstavlja obavezu da se nastavi dalje kada je u pitanju društveno odgovorno poslovanje i pozvao sve ostale velike kompanije, ali i mala i srednja preduzeća da se u svojim poslovnim strategijama pridržavaju društveno odgovornog poslovanja, jer pored toga što je to dobro za biznis organizacije, dobro je i za čitavu zajednicu.

Nacionalne nagrade za društveno odgovorno poslovanje, koje Privredna Komora Srbije po peti put dodeljuje, su dodeljene privrednim društvima koja su posle šestomesečnog procesa animacije, prijavljivanja, obrade podataka i evaluacije, pokazala najbolje rezultate u ovoj oblasti.

VideoSVE VESTI

Greška: E-mail adresa već postoji u bazi.