VESTI

3.4.2013
Bambi opremio „Buduće šampione“

Predstavnici kompanije Bambi-Banat obišli su učenike Osnovne škole „Svetozar Miletić“ u Titelu, kojoj je donirana sportska oprema i rekviziti za fizičko vaspitanje, u okviru projekta Bambi neguje buduće šampione. Projekat se sprovodi uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Unicefa-a i u saradnji sa City sport klubom, sa ciljem da učenicima obezbedi redovnu užinu i dodatne časove fizičkog vaspitanja. Projektom su obuhvaćeni učenici nižih razreda šest osnovnih škola u Srbiji, odabranih po preporuci Ministarstva, sa idejom da se broj uključenih škola uvećava iz godine u godinu.

Kompanija Bambi-Banat od početka projekta pa do danas, donirala je oko 10 tona užina đacima odabranih osnovnih škola. Pored toga, svim školama su obezbeđeni neophodni rekviziti za sprovođenje fizičke nastave, ali i oprema kako za đake tako i za učitelje fizičkog vaspitanja. Projekat obuhvata i realizaciju sistematskih pregleda svih đaka u školama u Beogradu, Titelu, Nišu i Vlasotincu. Pored Osnovne škole „Svetozar Miletić“ u Titelu, u projekat su uključene Osnovna Škola „Zaga Malivuk“ u Krnjači, „Ivan Milutinović“ iz Višnjice, „8. oktobar“ i „Siniša Janjić“ iz Vlastonica, i „Ivo Andrić“ iz Niša.

„Bambi neguje buduće šampione je projekat na koji smo, kao kompanija, veoma ponosni i izuzetno nam je drago što smo u prilici da aktivno učestvujemo u inicijativama od društvenog značaja. Nadamo se ćemo, na ovaj način, dati podstrek i drugima da se uključe i pomognu mališanima u lokalnim zajednicama“, rekao je Nemanja Brković, menadžer za korporativne komunikacije kompanije Bambi-Banat.

VideoSVE VESTI

Greška: E-mail adresa već postoji u bazi.