VESTI

14.3.2013
DRUŽENJE SA BUDUĆIM ŠAMPIONIMA

Sara Jovanović, finalistkinja i učesnica muzičkog programa Prvi glas Srbije i predstavnica Srbije na ovogodišnjem Eurosnogu, podržala je projekat „Bambi neguje buduće šampione“ posetivši učenike Osnovne škole Zaga Malivuk u Krnjači krajem januara.

Tom prilikom Sara se družila sa budućim šampionima, učenicima nižih razreda te škole. Sara ih je kroz razgovor savetovala o značaju obrazovanja, s obzirom na to da i sama, pored brojnih obaveza, uspeva da se posveti studijama.

Projekat „Bambi neguje buduće šampione“ realizuje se u osnovnim školama širom Srbije, koje su odabrane po preporuci i uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Unicefa, i u saradnji sa City sport klubom.

Projekat obezbeđuje redovnu užinu deci u najugroženijim školama u Srbiji, ali i održavanje časova fizičkog vaspitanja, kao dela redovne nastave, za sve učenike od prvog do četvrtog razreda. Projektom su obuhvaćeni učenici nižih razreda šest osnovnih škola u Srbiji, odabranih po preporuci Ministarstva, sa idejom da se broj uključenih škola uvećava iz godine u godinu.

Pored Osnovne škole „Zaga Malivuk“ u Krnjači projektom su obuhvaćene i osnovne škole „Ivan Milutinović“ iz Višnjice, „8. oktobar“ i „Siniša Janjić“ iz Vlastonica, „Svetozar Miletić“ iz Titela i „Ivo Andrić“ iz Niša.

VideoSVE VESTI

Greška: E-mail adresa već postoji u bazi.